banner02

Nyheder

PE-plade og PP-plade forskel

1. Forskelle i anvendelse.
PE-pladebrugsskala: Udbredt i kemisk industri, maskiner, kemisk industri, el, tøj, emballage, mad og andre erhverv.Udbredt i gastransport, vandforsyning, spildevand, landbrugsvanding, minedrift fine partikler fast transport, såvel som oliefelt, kemisk industri og post-og telekommunikation, især i gastransport er blevet meget brugt.

Pp-pladebrugsskala: syre- og alkaliresistensudstyr, miljøbeskyttelsesudstyr, spildevand, spildegasudledningsudstyr, vasketårn, renrum, halvlederfabrik og relateret industriudstyr, er også det første valg til produktion af plastvandtank, pp tyk plade er meget udbredt i stanseplade, stanseplade og så videre.
2. Forskelle i egenskaber.
PE-pladen er blød, har en vis sejhed, slagfasthed og bufferydelse er bedre, ydeevnen af ​​den støbte plade er bedre;PP-plade høj hårdhed, mekaniske egenskaber er ikke gode, lav sejhed, dårlig stødbuffer.
3. Forskelle i materialer.
PP-plade, også kendt som polypropylen (PP)-plade, er et semi-krystallinsk materiale.Det er hårdere end PE og har et højere smeltepunkt.PE-plade er en ikke-polær termoplastisk harpiks med høj krystallinitet.Udseendet af den originale HDPE er mælkehvid med en vis grad af gennemskinnelighed i det tynde afsnit.


Indlægstid: 31. maj 2022